artikel

Viktiga datum!

Torsdag 1 maj firar vi med demonstration, tal, frågestund, fest och mingel.
Kl 9.30 samlas alla som vill hjälpa till med arrangemanget på lokalen.
Kl 10.00 samlas vi för demonstration på Stortorget. Vi avgår kl 10.30 längs Järnvägsgatan-Trädgårdsgatan-Södergatan-Gustav Adolfs torg.
Ca kl 11.00 hålls tal på trappan framför GA-kyrkan av i tur och ordning Peter Ahlbom, Ingrid Mattiasson-Saarinen, Mounir Mansour, Karoline Sjösten (Ung Vänster) samt Hanna Gedin (partistyrelsen).
Ca kl 11.45 börjar festen i Salongen på Folkets Hus med att Helsingborgsgruppen Märk Väl spelar låtar av Cornelis Wreeswijk.
Ca kl 13.00 hålls en frågestund med våra lokala kommunalpolitiker Peter Ahlbom, Mounir Mansour, Ingrid Mattiasson-Saarinen, Daniel Mena, Claudia Velasquez samt någon från Ung Vänster.
Ca kl 13.30 avslutar vi med att bjuda på mat och dryck från Kurdiska kvinnoföreningen.
Väl mött!

Lördag 3 maj håller vi i samarbete med personal från distriktet en valskola där vi diskuterar strategier i valrörelsen.
Kl 10.00-16.00 i C-salen, Folkets Hus med paus för lunch. Ni kan beställa mat enl bifogad matsedel senast 30 mars på[email protected] eller [email protected]
Ni kan anmäla er till valskolan på [email protected]
Hjärtligt välkomna!

Folkkampanjen för en gemensam välfärd har appellmöten lördagarna 3 maj och 10 maj kl 11.00 på olika platser i Helsingborg. Vi är engagerade som parti i nätverket. Så dyk gärna upp och visa solidaritet!
Kontakta [email protected] om mer info typ plats etc.

Helsingborg älskar mångfald träffas onsdag 7 maj kl 19.00 på Miljöpartiets lokal, Möllegränden 12 för att planera aktioner inför EU-valet.
Vi är engagerade som parti i nätverket så dyk gärna upp och visa att ni stödjer kampen mot främlingsfientlighet och diskriminering.
Kontakta [email protected] för mer info

Lördag 17 maj kl 13.00 håller vi ett öppet möte om Ship to Ghaza med Dror Feiler, den f d stridspiloten i Israels armé som bytte sida och blev förkämpe för det Palestinska folket, och som gjort två seglatser med Ship to Ghaza. Dror Feiler kandiderar till EU-parlamentet för Vänsterpartiet. Plats C-salen, Folkets Hus.
Samma dag kl 10-12 håller vi Röd lördag på GA-torg där alla är välkomna att dela ut tidningar och annat material, samt att prata med allmänheten om vår politik.
Väl mött!

Helgen lördag-söndag 24-25 maj planerar vi att dela ut tidningar och valsedlar på olika ställen i stan i samband med EU-valet den 25 maj. På valdagen tänker vi stå och dela ut valsedlar vid olika röstlokaler.
Väl mött!

Vi ser er medlemmar som den viktigaste resursen i vår förening så vi ser verkligen fram emot att samarbeta med er vid dessa olika aktiviteter. Vi tar tacksamt emot all hjälp!

Kopiera länk