• Hem
  • Bidra till vår ...
sida

Bidra till vår stödfond

Om du och många andra skänker en valfri summa till Vänsterpartiet Helsingborg någon gång ibland när du har möjlighet, blir det i slutändan mycket pengar.  Pengarna används till att driva vänsterpolitik i Helsingborg under bland annat valrörelser. Var med och stöd Vänsterpartiet Helsingborg! 

Alla bidrag är välkomna och behövs.  Var med och bidra genom att skänka valfri summa till det enda vänsteralternativet i svensk politik! Det finns flera olika sätt, såsom bankgiro eller swish. Du kan också sätta en automatisk överföring månadsvis via din bank.

Swisha

Swisha till: 123 117 15 52

Donera via Bankgiro

Sätt in din gåva på Bankgiro 5642-1258.


Vad går pengarna till?

Vänsterpartiet Helsingborg finansieras av det kommunala partistödet, den interna partiskatten och bidrag från medlemmar och sympatisörer. Vi är en sparsam partiförening, våra lokaler är billiga och vi har inga dyra representationsmiddagar. Men vi vill bjuda på fika på alla våra möten, så att ingen ska behöva sitta med kurrande mage. Alla våra kurser och utbildningar är gratis.

Politik kan vara på blodigt allvar, men det kan också vara helt underbart! Vi ordnar första maj-tåg, ett fantastisk åttonde mars-firande och mängder av annat. Vi sprider våra politiska idéer genom debatter, samtal, kultur och aktioner.

Vi har material, kopiator, ljudutrustning och annan infrastruktur för att underlätta aktivism. Vi sprider vår tidning Vänstern i Helsingborg genom utskick eller genom att springa i trappor och dela ut i brevlådor. Det är inte dyrt, men ju mer pengar vi har ju fler kan vi nå.

Vi är ett av Helsingborgs fattigaste partier men bidrar med pengar och aktivister till viktig utomparlamentarisk aktivitet för att  Helsingborg ska fortsätta att vara en öppen stad. Vi tar strid mot rasismen och kämpar för jämlikhet.

Under valtider behöver vi extra resurser för valstugor, material och ringkampanjer.

Låt inte kapitalet och högern vinna nästa val med sina miljoner!

Dela den här sidan:

Kopiera länk