Arbetsrätt & arbetsvillkor

Det är femtio år sedan senast, dags för en förändring nu! Öppet möte om #6timmarsarbetsdag

Frågan om arbetstidsförkortning har länge varit viktig för Vänsterpartiet. Vi är ett parti som många gånger i historien gått före. Vi har ställt krav på förändringar, som andra har sett som omöjliga, men som när de väl har genomförts inte längre ifrågasätts av någon.

 

Fler och fler är berättelserna om succé för de projekt med 6timmarsdag/30timmarsvecka som genomförs och genomförts för olika yrkesgrupper och på olika platser i landet. Det är snart femtio år sedan arbetsveckan senast förkortades och sedan dess har världen förändrats.

Det är dags för förändring nu!

Lördagen den 12 november kl 10–12 kommer Ana Rubin att berätta mer om fördelarna med en arbetstidsförkortning, ge argument och svara på frågor. Platsen är Kurdiska Internationella Kvinnoföreningens lokal, Södergatan 103, Helsingborg.

Ana Rubin, som är vice ordförande i Vänsterpartiet Skåne,  har ingått i Vänsterpartiets arbetsgrupp om arbetstidsförkortning.

Läs mer om de rapporter som tagits fram

http://www.vansterpartiet.se/resursbank/strategiska-vagval-for-en-arbetstidsforkortning

Alla som är intresserade är varmt välkomna!

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk