Fotboll

Stopp på fotbollshuliganerna

Oroligheterna och problemen i City i samband med vissa fotbollsmatcher är återkommande. Därför skrev vi en interpellation till kommunstyrelsens ordförande Peter Danielsson (M) i maj 2016. Vi är naturligtvis medvetna om att detta är något som inte politiken ensamt kan bestämma om och lösa. Men politiken kan sätta ned foten och bjuda in till samtal. Vår interpellation och debatten om supportervåldet i kommunfullmäktigemöte i maj  har nu resulterat i två motioner i riksdagen.

läs mer och se inslag från Svt Nyheter Helsingborg

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/helsingborg/helsingborgspolitiker-vill-ha-krafttag-mot-supportervald?cmpid=del%3Apd%3Any%3A20161011%3Ahelsingborgspolitiker-vill-ha-krafttag-mot-supportervald%3Anyh

 

 

 

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk