artikel

Bli valsamordnare för Vänsterpartiet Helsingborg!

Vänsterpartiet Helsingborg tänker anställa en valsamordnare under cirka sex veckor i samband med valet, förslagsvis 1/8 – 11/9. Du ska under denna tid arbeta på heltid.

En valledningsgrupp om fem medlemmar är redan utsedd och denna grupp kommer att stödja och vägleda dig i ditt arbete. Vår gruppledare i kommunfullmäktige ska arbeta 40% med valfrågor och henne kommer du också att samarbeta med. Dessutom finns ett antal medlemmar som arbetar ideellt tillsammans med dig.

Vi vill att du:
Är van att arbeta i en förening. Är ansvarstagande och kan jobba självständigt. Har samarbetsförmåga. Är lösningsfokuserad. Är datorvan och har kunskap om de vanliga datorprogrammen. Gärna också kunskap om kommunikation i sociala medier.Har möjlighet
att vid behov arbeta kvällar/helger. Helst har körkort.
Att du delar vänsterpartiets värderingar och är insatt i dagsaktuella politiska frågor är självklart. Lika självklart som att du arbetar under gällande kollektivavtal.

Skicka din ansökan så snart som möjligt till: [email protected] tillsammans med
personligt brev och cv. Har du frågor ring styrelsens ordförande Rebecca Thell, 073-622 14 09 eller mejla [email protected]

Dela den här sidan:

Kopiera länk