Äldreomsorg

Vår vision är enkel – omfördela

Vi vill se ett solidariskt, feministiskt och grönt Helsingborg. Medan andra pratar om jämlikhet är det vi i vänstern som har förslagen och politiken för förändring. Våra förslag går ut på att omfördela makt och resurser och bygga ett mer jämlikt samhälle. Vi vill se en solidarisk välfärd där våra skattepengar går till de verksamheter de är avsedda för. Vi vill att Helsingborg ska ligga i framkant i kampen för ett ekologiskt hållbart samhälle. Feminism och jämställdhet är för oss inget enskilt projekt, utan ska prägla all verksamhet.

Vårt förslag till kommunpolitiskt program 2019-2022 finns i både en kortare och en längre version.Kommunpolitiskt program i kortare version kortversion.kompol2019-2022 och i den längre versionen kompol 2019-2022

Läs också Vänsterpartiets valplattform 2018 Valplattform-2018

 

Den korta versionen av det kommunpolitiska programmet kommer efterhand att översättas till flera språk.Läs kortprogrammet i arabisk översättning Vansterprog1_6

 

Om du gillar våra värderingar och/eller vill veta mer, välkommen att ta kontakt med oss!

 

Kopiera länk