Aktuellt

PRESSMEDDELANDE: Vänsterpartiet Helsingborg hade ett lyckat 1maj-arrangemang

Vänsterpartiet Helsingborg uppmärksammade idag Första maj 2017, Arbetarnas dag!. Vi är mycket glada över en lyckad dag.  A-salen, Folkets hus var full med folk. Det var bästa deltagande och engagemang på flera år. Stämningen var den bästa när vi sjöng Internationalen. Arrangemanget lockade besökare i alla åldrar och stämningen var mycket god inne på Folkets hus. Vi hade tal, musik, bokbord, barnaktiviteter, soppa och mingel från 15:30-17:30.

Demonstrationståget följde överenskommelsen i vårt polistillstånd men tyvärr fick vi uppleva emellanåt hotfulla ord riktade mot arrangörerna. En person attackerades under marschen men demonstrationen kunde trots detta fortsätta. Vi ska ha en dialog med polisen kring det inträffade.

Alla deltagare i demonstrationståget hade samma mål som arrangörerna och ställde sig bakom våra paroller: Demokratisera arbetsplatserna! Sextimmars arbetsdag!

Vänsterpartiet Helsingborg tackar alla människor som deltog i manifestationen samt  arrangemanget i  A-salen.

 

Claudia Velásquez

Ordförande Vänsterpartiet Helsingborg

 

 

 

 

Kopiera länk