Aktuellt

Tack kamrater!

Vi vill tacka er för ert värdefulla stöd! Rösterna har räknats och det ser ut som att vi tredubblar våra mandat från en till tre i kommunfullmäktige. Vi började planera valrörelsen i god tid och tillsammans med er medlemmar. Vi skrev vårt kommunalpolitiska program på medlemsmötena och vi är stolta över resultatet. Flera medlemmar har tagit insynsplatser i olika kommunala nämnder och vi har bättre information och insyn i kommunen och den förda politiken.

Olika arbetsgrupper har arbetat intensivt med att organisera valrörelsen och styrelsemedlemmar har tagit hand om olika ansvarsområden. Vi har en så mycket bättre organisation idag och vi ser fram emot att utveckla den ännu mer.
Medlemmar har varit välkomna att bidra med nya idéer och har hjälpt oss att mobilisera och locka till oss sympatisörer och nya medlemmar. Vi kan bara konstaterat att det gemensamma arbetet har gett resultat. Även om vi hade önskat ett ännu bättre resultat så ska vi vara stolta över det som vi har åstadkommit.
Tack till alla aktivister som kämpat i den här valrörelsen. Vår insats har gjort skillnad och kampen fortsätter med en starkare organisation som ger oss bättre förutsättningar.

 

Kamratliga hälsningar

Styrelse
V-Helsingborg

Dela den här sidan:

Kopiera länk