artikel

Aktiviteter i maj!!!

Folkkampanjen för en gemensam välfärd har appellmöten lördagen 10 maj kl 11.00 på olika platser i Helsingborg. Vi är engagerade som parti i nätverket. Så dyk gärna upp och visa solidaritet!
Kontakta [email protected] om mer info typ plats etc.

Helsingborg älskar mångfald träffas onsdag 7 maj kl 19.00 på Miljöpartiets lokal, Möllegränden 12 för att planera aktioner inför EU-valet.
Vi är engagerade som parti i nätverket så dyk gärna upp och visa att ni stödjer kampen mot främlingsfientlighet och diskriminering.
Kontakta [email protected] för mer info

Onsdagen den 14 maj kl 18.00 i C-salen är det medlemsmöte!

Lördag 17 maj kl 13.00 håller vi ett öppet möte om Ship to Ghaza med Dror Feiler, den f d stridspiloten i Israels armé som bytte sida och blev förkämpe för det Palestinska folket, och som gjort två seglatser med Ship to Ghaza. Dror Feiler kandiderar till EU-parlamentet för Vänsterpartiet. Plats C-salen, Folkets Hus.
Samma dag kl 10-12 håller vi Röd lördag på GA-torg där alla är välkomna att dela ut tidningar och annat material, samt att prata med allmänheten om vår politik.
Väl mött!

Helgen lördag-söndag 24-25 maj planerar vi att dela ut tidningar och valsedlar på olika ställen i stan i samband med EU-valet den 25 maj. På valdagen tänker vi stå och dela ut valsedlar vid olika röstlokaler.
Väl mött!

Vi ser er medlemmar som den viktigaste resursen i vår förening så vi ser verkligen fram emot att samarbeta med er vid dessa olika aktiviteter. Vi tar tacksamt emot all hjälp!

Kopiera länk