artikel

Kommande aktiviteter

Onsdag 23 april, Aktivitetsgruppen träffas på V- lokalen, klocka 18.30. Södergatan 65. Kontakta Mats Fuchs om ni har frågor:[email protected]
Torsdag 24 april, Parlamentariska arbetsgruppen träffas torsdagen den 24 april kl.18.00 i partilokalen. Alla som för närvarande har parlamentariska uppdrag och insynsplatser är välkomna! Kontakta Peter Ahlbom om ni undrar över något. [email protected]
Samma dag 24/4 har vi fått en inbjudan till en intressant föreläsning om Höger-extremism och islamofobi, Inledare: Mattias Gardell, klockan 18.30 i Enhetsgruppens lokal, Furutorpsgatan 71. hemsida: enhetsgruppen.nu
Lördag 26 april kl. 11.00 på Konsul Olssons plats. Vi deltar i en utåtriktad aktivitet med samordningsgruppen för Folkkampanjen för gemensamvälfärd. Vi delar ut flygblad och informerar. För mer information: http://valfardskampanjen.se/
1 MAJ
Vi samlas klockan 10.00 på Stortorget för demonstration mot GA-torg. Demostrationen avgår klockan 10.30. På GA-torg kommer  Hanna Gedin från partistyrelsen, representanter från  Ung Vänster och Vänsterpartiet Helsingborg att hålla tal. Senare bjuder vi på fest i Salongen (f d A-salen) i Folkets Hus där Helsingborgsbandet Märk Väl spelar låtar av Cornelis Vreeswijk, Frida Wahlberg läser poesi och där Kurdiska kvinnoföreningen bjuder på mat och dryck.
Lördag 3 maj, Valskolan. Plats: C-salen, Folkets Hus kl 10.00- ca kl 16.00, Södergatan 65.
Kurs med diskussioner kring hur vi bör lägga upp partiets strategier inför valet. Alla är hjärtligt välkomna!
Anmäl deltagande till valskolan på: [email protected]. De som vill äta under dagen måste meddela vad de vill ha för mat på bifogade matsedel, senast onsdag den 30 april. Meddela vad ni vill ha för mat till Claudia eller Mats på [email protected] eller[email protected]
Kopiera länk